Produkcja serów w praktyce
Kategoria: Aktualności
Opublikowane: 05 czerwiec 2024
Utworzone: 05 czerwiec 2024
Odsłony: 901
4 czerwca w Kujawsko-Pomorskim Ośrodku Doradztwa Rolniczego w Minikowie odbyła się druga część szkolenia praktycznego nt. produkcji serów w gospodarstwie rolnym. Szkolenie przeprowadziła Beata Chełminiak. Podczas spotkania przedstawiono teoretyczne podstawy wytwarzania serów oraz odbyła się praktyczna nauka farmerskiego wytwarzania serów: feta, kwasowo-podpuszczkowych, mozzarella, ricotta. Na koniec spotkania każdy mógł skosztować lokalnych serów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
LGD Ziemia Wąbrzeska
Programowanie 2021-2027
Programowanie 2014-2020
Warto odwiedzić
Fundacja LGD WIECZNO
Logowanie
Licznik odwiedzin
0009516
Dzisiaj:
5
Wczoraj:
91
Ten tydzień:
559
Zeszły tydzień:
720
Ten miesiąc:
129
Ubiegły miesiąc:
2.930
W tym roku:
8.191
Razem:
9.516